Kavinė mokymų centras „Agapė”

J. Matulaičio a. 3, Vilnius
loreta@vilnius.caritas.lt
www.kavineagape.lt

Vieta, skirta susitikimams. Visuomet esate laukiami ir skaniai pavalgyti, ir sutikti seniai matytą draugą, kaimyną, gerą pažįstamą arba susipažinti su nauju bendruomenės nariu, o gal užkalbinti nepažįstamąjį, kuris dažnai laikomas kitokiu.

Kasdien Jūsų laukiame su skaniais dienos pietumis, o sekmadieniais, po šv. Mišių, – su ypatinga, nuoširdžiam bendravimui užplikyta kava ar arbata.

Rengiame viešojo maitinimo organizatorių, kulinarų, konditerių, padavėjų mokymus asmenims, kurie dėl įvairių priežasčių ilgą laiką negali susirasti darbo. Tai galimybė atgauti prarastus darbo įgūdžius, pasitikėjimą savimi, gauti profesionalų pagalbą ir palaikymą.

Žvakių dirbtuvės „Caritas works“

M. K. Paco g. 4, Vilnius
info@caritasworks.lt
I-V 9.00–13.00

„Caritas works“ – tai socialinis verslas,  kur žvakių gamyba veikia daugiau nei 10 metų. Visas gaunamas lėšas skiriame  darbo vietų kūrimui socialinėje rizikoje esantiems pilnamečiams žmonėms, norintiems auginti bei puoselėti darbo įgūdžius, skatinantis sugrįžti į veiklią visuomenę bei mokinantis imtis atsakomybės už save bei šalia esantį. Smagu, kad tokių asmenų per visus veiklos metus jau buvo daugiau nei 20.

„Caritas works“ veiklą plėtoja čia dirbantys žmonės, esame visuomet dinamikoje. Šiuo metu dirba 2 gamybos darbuotojai 0,5 etato bei 1 darbuotojas 0,25 etato, vadybininkė ir gamybos vadovė. Mūsų didžiausias tikslas – augti kuriant pilnas darbo vietas mažiausiai  5 socialinėje rizikoje esantiems asmenims. Finanisnė ir kitokia parama labai reikalinga, net ir mažas kiekis žvakių, užsakytų „Caritas works“ dirbtuvėse, yra didelė paskata mums toliau veikti.

Žvakių katalogas