Kavinė mokymų centras „Agapė”

J. Matulaičio a. 3, Vilnius
loreta@vilnius.caritas.lt
www.kavineagape.lt

Vieta, skirta susitikimams. Visuomet esate laukiami ir skaniai pavalgyti, ir sutikti seniai matytą draugą, kaimyną, gerą pažįstamą arba susipažinti su nauju bendruomenės nariu, o gal užkalbinti nepažįstamąjį, kuris dažnai laikomas kitokiu.

Kasdien Jūsų laukiame su skaniais dienos pietumis, o sekmadieniais, po šv. Mišių, – su ypatinga, nuoširdžiam bendravimui užplikyta kava ar arbata.

Rengiame viešojo maitinimo organizatorių, kulinarų, konditerių, padavėjų mokymus asmenims, kurie dėl įvairių priežasčių ilgą laiką negali susirasti darbo. Tai galimybė atgauti prarastus darbo įgūdžius, pasitikėjimą savimi, gauti profesionalų pagalbą ir palaikymą.

VA Carito Žvakių dirbtuvės

M. K. Paco g. 4, Vilnius
zvakes@vilnius.caritas.lt
www.zvakiudirbtuves.lt
I-V 9.00–13.00

Vilniaus arkivyskupijos (VA) Caritas žvakių dirbtuvės – tai socialinis verslas, labdaros ir paramos fondo „VA Caritas socialiniai projektai“ dalis,  kur žvakių gamyba veikia daugiau nei 15 metų. Nuo įsikūrimo pradžios siekiame kurti darbo vietas ir visas gautas lėšas skiriame pilnamečiams žmonėms, esantiems socialinės rizikos grupėje, norintiems auginti bei puoselėti darbo įgūdžius, skatinant sugrįžti į veiklią visuomenę bei mokinant imtis atsakomybės už save bei šalia esantį, o tuo pačiu jų pagalba gaminti žvakes. Nei vienam neklijuojame etikečių, o remiamės Bažnyčios mokymu – kiekvienas esame vertingas ir svarbus! Kiekvienas esame vertas sulaukti dar vienos progos keltis, keistis ir judėti į priekį, kurti save ir auginti ne pavieniui, o bendradarbiaujant su visuomene.