Darbo pasiūlymai

Vilniaus arkivyskupijos Caritas yra viena didžiausių nevyriausybinių organizacijų (religinė bendruomenė), veikianti socialinėje srityje. Veikla organizuojama remiantis Katalikų Bažnyčios socialinio mokymo principais.

Socialinis centras „Betanija“ tai susitikimo vieta. Moksleiviai ir studentai, įmonių ir organizacijų darbuotojai, bendruomenių ir judėjimų nariai pasirenka „Betaniją“ kaip erdvę, kurioje atsiveria galimybė pažinti ir įprasminti save, parodyti solidarumą su kitu asmeniu ir įveikti stereotipus vargstančiųjų atžvilgiu. Maisto gaminimas ir pateikimas, kūrybinės dirbtuvės, ugdomasis užimtumas – tai savanorių vykdomos veiklos, per kurias patirta bendrystė padeda centro lankytojams pradėti ilgą atsitiesimo kelią.

„Betanijos“ misija: visiems atviri bendrystės namai, kuriuose priimamas asmens trapumas ir kiekvienas kviečiamas į Gyvenimą.

Darbo pobūdis

• Organizuoti ir teikti individualias bei grupines socialinio darbuotojo konsultacijas nepasiturintiems ir atskirtį patiriantiems žmonėms.
  • Tarpininkauti pagalbos gavėjams valstybinėse institucijose.
  • Planuoti ir koordinuoti sociokultūrines veiklas.
  • Organizuoti savanorišką veiklą.
  • Administruoti socialinio centro “Betanija” paskyrą socialiniuose tinkluose.

Reikalavimai

• Aukštasis universitetinis arba jam prilygstantis socialinio darbuotojo išsilavinimas (gali būti ir paskutinių kursų studentas).
  • Žinios bei patirtis socialinio darbo srityje (privalumas).
  • Projektų rašymo, administravimo ir vykdymo patirtis (privalumas).
  • Rusų kalbos mokėjimas kasdieniniam vartojimui žodžiu.
  • Geri dokumentų rengimo įgūdžiai, raštvedybos taisyklių išmanymas.
  • Analitinis mąstymas, gebėjimas sisteminti bei apibendrinti informaciją, sklandus minčių dėstymas žodžiu ir raštu.
  • Gebėjimas dirbti komandoje.
  • Gebėjimas savarankiškai planuoti ir organizuoti savo darbą.
  • Anglų kalbos mokėjimas (privalumas).

Siūlome

• Terminuotą darbo sutartį.
  • Galimybę dirbti lanksčiu darbo grafiku.
  • Galimybę augti ir tobulėti socialinio darbo srityje.
  • Daug iššūkių ir draugišką kolektyvą.
  • Atlyginimas – 600 eurų (į rankas).

Susisiekite

Gyvenimo aprašymų lauksime iki rugpjūčio 20 d. el. pašto adresu: ingrida.rizgelyte@vilnius.caritas.lt

Praktikos pasiūlymai

Šiuo metu praktikos pasiūlymų neturime.