Vaikų dienos centras "Vilties angelas"

Savanoriai yra labai svarbūs žmonės mūsų dienos centro kasdienybėje!
Norinčius ateiti savanoriauti kviečiame rašyti mums
el. paštu: vilties.angelas@centras.lt arba skambinti tel: 8 685 81088

Vilties angelo savanoriai

Mūsų vaikai yra iš įvairius sunkumus patiriančių šeimų. Tai vaikai, kurie ne visada turi ką valgyti, neturi reikiamų mokyklinių priemonių, negali lankyti mokamų būrelių ir pan. Jie kenčia dėl savo tėvų įvairių priklausomybių ir patiriamo smurto. O svarbiausia - mūsų vaikai, nejaučia rūpesčio, meilės ir draugystės.

Dienos centras yra vieta, kur jie gali ateiti, mokytis, ramiai leisti laiką, būti priimti tokie kokie jie yra ir pažinti pasaulį su daugiau spalvų.

Ką veikia savanoriai Vaikų dienos centre „Vilties angelas“?

Padeda vaikams ruošti pamokas, žaidžia, organizuoja ir dalyvauja užsiėmimuose ir šventėse, susitinka su vaiku individualiai, dirba paprastus, bet labai svarbius buities darbus: ruošia valgį, plauna indus, kartu su vaikais tvarko dienos centro patalpas...

Ir dar, savanoriai: juokiasi, bendrauja, myli, draugauja, tarnauja ir žinoma už tai gauna labai daug: trupiniuotų burnyčių šypsenas ir murzinų rankyčių pamojavimus.

Mums svarbu, kad savanoris įsipareigotų kartą per savaitę, pusę dienos praleisti Vaikų dienos centre.
Ir taip ištikimai ilgesnį laiką...
Draugystei reikia laiko!
Arba, pagal galimybes ir poreikį įsipareigotų dirbti kitus darbus, jam patogiu laiku.