Kviečiame į metinę "Carito" konferenciją: "Griežtumo ginklai ar gailestingumo vaistai?"

Paskelbta: 2016-05-20 10:35.

A

Birželio 4 dieną, šeštadienį, visus darbuotojus, savanorius, draugus ir bendradarbius nuoširdžiai kviečiame į kasmetinę VA "Carito" konferenciją! Šiemetinės konferencijos tema - "Griežtumo ginklai ar gailestingumo vaistai?"

Ši konferencija – tai baigiamasis metų renginys, kuriame VA „Carito“ bendradarbiai ir kolegos iš kitų organizacijų paskiriame laiko pasikalbėti apie tai, kas svarbaus per metus įvyko, kur link pasistūmėjome spręsdami šiandienos gyvenimo sunkumus ir kur link toliau esame kviečiami judėti.

Šiemet sulauksime ypatingai daug svečių iš partnerių organizacijų, kurie dalinsis savo patirtimi ir įžvalgomis, taip pat visus kviesime padiskutuotis apie skurdą, jo priežastis ir veidus drauge su visuomeninku Andriumi Navicku, mūsų organizacijos vadovu Linu Kukuraičiu, Vilniaus socialinių paslaugų centro direktore Solveiga Reisgiene ir kitais svečiais bei bendradarbiais.

Visą informaciją ir dienos programą galite matyti žemiau.

Registracija į renginį yra būtina. Registruotis galite rašydami el. paštu justina.petronytė@vilnius.caritas.lt arba paspaudę šią nuorodą.

Konferencijos programa

Detalią programą ir grupelių aprašymus galite parsisiųsti paspaudę šią nuorodą. Griežtumo_ginklai_ar_gailestingumo_vaistai.pdf