2 % padedantys mums padėti

Caritas 15-min 430x400 Elvyra

Mielieji,
Jei dar neapsisprendėte, kam norite skirti 2 % GPM, tuomet skubame dalintis žinia. Skirdami juos VA Caritas organizacijai, padėsite tūkstančiams, reikalingiems jūsų pagalbos.
Per 2017 metus padėjome 13 515 žmonių, atsidūrusių sudėtingose gyvenimo situacijose: skurdo paliestiems, benamystę išgyvenantiems, kenčiantiems nuo priklausomybių, smurto, prekybos žmonėmis.
Todėl ši kampanija vadinasi - "JEI NE TU" - jei ne tu, jei ne jūs - mes negalėtume padėti šiems žmonėms, jei ne "Caritas", šių žmonių likimai galėjo susiklostyti kitaip. Norime pabrėžti, jog šioje kampanijoje sutikę viešintis žmonės - yra istorijų ambasadoriai, nes visos istorijos TIKROS, tačiau saugodami žmonių privatumą, negalime viešinti jų veidų.
Todėl prašome pasitikėti mumis ir 2018 metais bei skirti 2% mums. Kaip tai padaryti, rasite čia: http://www.vilnius.caritas.lt/kvieciame-skirti-2-proc.html

Todėl nuoširdžiai dėkojame Ann Mihailova, Laisvas Paukstis, Edita Kuodytė Kuznecovienė bei Elvyra Vasiliauskienė - sutikusiems dalyvauti šioje kampanijoje.
Ypatingai dėkojame visiems partneriams, neatlygintinai prisidėjusiems prie šios kampanijos:
DDB Vilnius už idėjos ir maketų įgvendinimą
Electromagnetico už fotosesijos įgyvendinimą
Jolita Verseckienė ir J&J MAKE UP BOX už puikų makiažą
Dovilė Gudačiauskaitė už rūpestį dalyvių stiliumi
O taip pat ir informaciniams partneriams:
DELFI.lt
15min