Socialinis centras "Betanija"

Tel. 8 5 2344417
Mob. 8646 67942
El.p. betanija@vilnius.caritas.lt
Darbo laikas: 7:00 -19:00 val.
Maistas dalijamas 12:00-14:00 val.
Dienos centras 14:00 - 19:00 val.
Higienos kambarys antradienį 14:00 - 16:00 (moterims ir vaikams) ketvirtadienį 14:00 - 16:00 (vyrams)

A/s LT18 7044 0600 0105 3291, AB SEB bankas

viktorijos grozio oaze              12322827 1044738925584592 7251307741159960236 o                            LRytas

Veikla

Socialiniame centre "Betanija" socialinę atskirtį, skurdą, įvairias krizes išgyvenantys žmonės turi galimybę kasdien nemokamai gauti šilto, šviežio maisto, kuris gaminamas vietos valgykloje.

Pagal poreikį galima naudotis higienos kambariu ir pasikeisti turimus drabužius į švarius.

Po pietų organizuojama dienos centro veikla. Šis centras - tai saugi, šilta, sava erdvė, skirta žmonėms, kurie paprastai dieną praleidžia gatvėje. Centre vyksta įvairios veiklos pradedant filmų žiūrėjimu, stalo žaidimais ir bendravimu ir baigiant svarbiausių švenčių šventimu, bendra malda ir pokalbiais bei diskusijomis įvairiausiomis temomis.

Socialinis centras "Betanija" yra atvira erdvė skirta žmonių susitikimams ir buvimui kartu, nepaisant jų patirties, skirtumų ar išgyvenimų. Tai vieta, kur gimsta draugystė ir pokyčiai.

3betanija

Prašyti pagalbos žmogui yra sunku, nejauku, gėda. Nelengva pripažinti, kad atėjo diena, kuomet nebegali išlaikyti savęs ir savo šeimos. Kasdien centro valgykla pamaitina 500 žmonių. Dažnai čia gaunamas maistas jiems būna vienintelis tądien...